header foto_boven_01
tussen
schaduw_01 schaduw_02
Homeparty

Organiseer je een homeparty, dan ben je er zeker van dat je een aantal hilarische uren zult beleven samen met jouw vriendinnen en/of vrienden. Tijdens de party zal je een uitgebreid assortiment te zien
krijgen van zowel lingerie, verzorgingsproducten, alsook de meest leuke en exclusieve erotische speeltjes en cadeautjes. Voor ieder is er wat wils en in iedere prijsklasse is er meer dan genoeg keuze.
Je mag de producten ruiken, voelen en proeven en zo kun je uitvinden wat het beste bij jou past. Eventuele bestellingen worden discreet afgehandeld en er is volop gelegenheid om de consulente persoonlijk te spreken.

Fun for All homeparties staat voor
Kwaliteit
Exclusiviteit
Gezelligheid
Variatie

Er zijn géén kosten aan de party verbonden, m.u.v. speciale gelegenheden, zoals vrijgezellenfeesten en verjaardagen of indien de party alleen dient als entertainment. Voor de gastvrouw is er altijd een cadeautje en tevens wordt zij aan het eind van de party beloond doordat zij een keuze uit het assortiment mag maken voor 10% van de omzet. Schroom dus niet om zo’n leuke party te boeken en vul vandaag nog vrijblijvend het aanvraagformulier in, of neem contact op voor meer informatie.

knop_boeken
foto_rechts_01